Celebrity prozradily plány na svátky: Vánoční večírek Lázní Fénix!

Pondělní Vánoční večírek Lázní Fénix se konal v překrásných prostorách lázní s nádhernou vánoční výzdobou, kousek od Václavského náměstí. Ředitelka lázní, Marta Šuba, tak na sklonku roku poděkovala nejen svým klientům, ale také spolupracovníkům a bilancovala tak celý uplynulý rok.

Alexandra Hejlová, Dr. Jitka Hořejšová, ředitelka Lázní Fénix Marta Šuba

Večírek slavnostně zahájila ambasadorka lázní, výtvarnice Alexandra Hejlová s paní ředitelkou Martou Šubou, která zhodnotila uplynulý rok, zmínila výzvy pro ten následující a také poděkovala všem zaměstnancům, spolupracovníkům za dobře odvedenou práci a v neposlední řadě poděkovala svým klientům, kteří lázně navštěvují pravidelně. Poté pozvala všechny hosty na již připravený raut.

Párty se neobešla bez řady známých tváří, mezi hosty jsme mohli například vidět producenta, herce a zpěváka Martina Franceho, který nám prozradil, že na Ježíška je již připraven a prakticky má nakoupeny všechny dárky.

Martin France

Zpěvačku Leonu Šenkovou a zpěváka, knižního nakladatele v jedné osobě, Jindřicha Krause, kteří se zároveň postarali o hudební program. Poté jsme je vyzpovídali jak budou trávit  Vánoce a jak se na ně těší.

Jindřich Kraus a Leona Šenková

Pro hosty nechybělo mimo jiné ani Dobré vínko vinařů Ivo Hanuska a Ladislava Milforta, které teklo proudem. Pizza Marka Vrby, Pizza Sull´Angolo, provoněla celý interiér lázní. Sečteno podtrženo – hosté se bavili, nálada byla výborná, vánoční stoly se prohýbaly lahůdkami a skvělým pitím.

 Ivo Hanusek a Ladislav Milfort – Dobré vínko

Kdo všechno se na poslední letošní společenské akci Lázní Fénix před Vánocemi objevil, se podívejte v naší foto příloze a pokud chcete vědět víc, podívejte se na naši reportáž.

FOTO REPORTÁŽ

 Zleva: Ondřej Šebesta, Dr. Jitka Hořejšová , Jindřich Kraus, Marta Šuba, majitel nakladatelství Naše Vojsko Emerich Drtina

Roman Ondráček a Alexandra Hejlová

Hana Ulmanová zakladatelkou a ředitelkou Nadačního fondu Sudička

 https://www.laznefenix.cz/

https://eshop.dobrevinko.cz/

https://pizza-sullangolo.cz/?lang=cs

Foto: Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku