Věštba z run (24. 01. 2024 – 30. 01. 2024)

Runa Berkana nás bude provázet tento čas. Její význam je bříza. Jak jistě víte bříza je symbol plodnosti, protože se snadně kdekoliv uchytí. Vyroste i na nedostupných nebo nepříznivých místech.. Z proutí břízek se vyráběly metly, je tedy symbolem čistoty, nového začátku, očištění, zahání zlé duchy a čarodějnice, chrání před kletbami, uřknutím a černé magii.

Nyní je správný čas, pročistit temnotu ve vaší duši. Zbavit se zbytečných nepodložených informací, zbytečně si pak děláte obrázek na lidi, než jací ve skutečnosti jsou. Přistupujte ke každému s otevřeným srdcem. Je čas také na změnu například práce, která vás ubíjí. Najít si nové zaměstnání bude osvobozující a očisťující pocit. Runa Berkana přeje k úspěchu a změně zažitých stereotypů.

K posílení účinku vašeho očištění vezměte pár větviček nebo kůru a spalte ji nad svící, v krbu nebo ohništi. Břízku si musíte samy obstarat a samy do ohně vložit, aby věděla, že očista a úspěch se týká vás.

Pokud si myslíte, že v domě straší, zkuste pověsit nad dveře a okna pár větviček břízy. Do domu zlý duch ani čarodějnice nevkročí.

Vaše Yennefer

 

Komentáře z facebooku