Charismatický Tom Selleck 

Tom Selleck známý ze seriálů, představitel soukromého detektiva Thomase Sullivana Magnuma či doktora Richarda Burkeho, jehož milovala Monica v Přátelích, právě dnes slaví 79. narozeniny. 

Známý herec Tom Selleck se proslavil především svou rolí v seriálu Magnum. Na svém kontě toho má, ale daleko víc. Dnes sice slaví už 79. narozeniny, stále je ale aktivní.

Selleck má na svém kontě i nepopulární Zlatou malinu za roli ve snímku Kryštof Kolumbus. Zahrál si i v seriálu Mladí a neklidní,  Tři muži a nemluvně, v divácky velmi oblíbeném sitcomu  Přátelé či v krimiseriálu Spravedlnost v krvi, kde hraje jednu z hlavních postav. Na konci osmdesátých let měl Selleck výrobní společnost TWS Productions, čímž financoval vlastní produkce. Taky má rád život v přírodě, je uznávaným střelcem a sběratelem historických zbraní.

Přestože Selleck patřil bezesporu k nejpohlednějším hercům své doby, dokázal odolat svodům žen a již 36 let je ženatý s hereckou kolegyní a bývalou tanečnicí z muzikálu Cats Jillie Joan Mack, s níž má dceru Hannah (35). Manželství mu vyšlo napodruhé, v letech 1971 – 1982 byla jeho ženou modelka Jacqueline Ray, s níž si herec adoptoval syna Kevina Sheparda, který se stal bubeníkem americké rockové kapely Tonic.

Foto: sandiegouniontribune.com, today.com

Komentáře z facebooku