Věštba z run – KVĚTEN

BERAN – OHEŇ – runa URUZ

V měsíci květnu lidé ve znamení Berana se rozhodně nemusí bát materiálních potíží. Důvěřujete svému úsudku a vytrvalosti, cílům, které jste si určili. Vaše zdraví by mělo být v pořádku, ale pokud provozujete vrcholově sport například běh, může se stát, že dojde ke zranění nohou. Měsíc květen však ukazuje na lásku k sobě, pokud nemáte dostatečnou lásku k sobě a sebevědomí, vaše psychické zdraví se může zhoršovat celkově. Váš osobní život je nyní podle vás v rovnováze, ale není tomu tak, chyby, které jste udělali v minulosti, mají svou daň. Pokud nebudete spokojeni sami se sebou, nikdy nebudete spokojeni se situacemi a osobami ve vašem životě a vše se bude vracet jako bumerang a nebo opakovat.

BÝK – ZEMĚ – runa THURISAZ

Celý květen vás chrání runa Thurisaz. Čeká vás zkouška, kterou zvládnete. Vaše okolí vás vnímá jako neporazitelné a silné osobnosti. Dejte si pozor na závistivé lidi, budou mít potřebu vás okrást. Jste výbušná povaha, tento měsíc vás bude trápit zlost a vztek právě na zmíněné závistivé a zlé lidi. Spousta lidí vaši přímočarost v tento měsíc nezvládne a raději se odmlčí. Důležité je, abyste byli spokojení vy uvnitř sebe.

BLÍŽENCI – VZDUCH – runa LAGUZ

Pozor, zdají se vám věci v pořádku, ale nejsou. Květen bude pro vás zrcadlem vás samotných. Neměli byste potlačovat emoce, protože vaše tělo jede na plné obrátky a zatěžujete tak orgány, a to hlavně srdce. Tento měsíc je pro vás těžkým a budete muset překonat spoustu překážek. Pozor na nemoci, které se budou stále vracet. Jezte vitamíny a tvořte.

RAK – VODA – runa TIWAZ

Točíte se stále v kruhu a nejste schopni si vytyčit nové cíle, babráte se ve starých záležitostech a soustředíte se na věci, které jsou zbytečné. Hoďte staré představy za hlavu a vyzkoušejte nové přístupy. Je nejvyšší čas své kroky skutečně řídit. Proměňujte své myšlenky v činy, méně mluvte, více konejte. Také tento měsíc máte málo empatie a vůbec neposloucháte, co vám lidi říkají, děláte pak věci navíc a zbytečný chaos, i když vše myslíte dobře. Zkuste více poslouchat lidi, co říkají, zastavte se, když vám odpovídají, zkuste je více vnímat.

LEV – OHEŇ – runa OTHALA

Tento měsíce byste měli splatit všechny dluhy, protože úspěšně dosáhnete cíle a můžete se spolehnout sami na sebe a lidi, kteří vás mají rádi. Pokud si myslíte, že oporu od rodiny necítíte, je třeba se podívat zpětně, kde jste učinili chybu a proč na vás zanevřeli. Tato runa symbolizuje pouť k minulosti a k obtížím, které byly spojeny se získáním peněz. Měli byste si přiznat, že se stále honíte za minulostí a z minulosti čerpáte negativní vzorce, stýkáte se s lidmi, kteří vám nic nedávají, ale zapomínáte na lidi, kteří k vám například vzhlíží. Tento měsíc je pro vás doslova měsíc lásky, proto je nutné jí najít k sobě a také k vaším blízkým.

PANNA – ZEMĚ –runa SOWILO

Tento měsíc budete mít mnoho síly. Runa Sowilo je runou Slunce, která je spojována s energii, úspěchem a vítězstvím. Nezapomínejte na své zdraví, proto vše řešte s klidem. Slunce dokáže hřát, ale také hodně pálit, proto je nutné energii občas uvolnit, aby žár nespálil vše na čem budujete a o co usilujete. Občas je vhodné se pokusit uvolnit a načerpat novou, čistou energii.

VÁHA – VZDUCH – runa JERA

Nastává měsíc sklizení vaší práce. Mnohé se změní, ale to neznamená, že k lepšímu. Je nutné mít v souladu své tělo a duši, abyste vše ustáli. Tato runa ukazuje na úrodu z předchozích let z vaší pilné práce. Je to tedy konec, ale nový začátek, kdy si musíte vše nastavit znova. Je nutné si určit novou cestu, která bude výhodná. Tento měsíc počátek nových koloběhů pro celý další rok.

ŠTÍR – VODA – runa NAUDIZ

Čeká vás velké rozhodnutí, aby se váš osud naplnil a mohli jste změnit danou bezvýchodnou situaci. Utečte a změňte to. Odevzdejte starosti na někoho jiného. Staráte se například o nemohoucí blízkou osobu a už vás to vyčerpává a nedovolí vám to žít? Vše se dá změnit a není třeba jen trpět. Tento měsíc vám dá sílu se rozhodnout v těžké situaci, aby se váš život opět naplnil štěstím a radostí. Máte velkou šanci se osvobodit a žít naplno. Jste silní a ustojíte to. Stačí se jen rozhodnout.

STŘELEC – OHEŇ – runa DAGAZ

Sledujte vše, co vás obklopuje. Jste blízko vašeho cíle a Runa Degaz je znamením začátku. Temnota je na ústupu a je tu magický okamžik nových šancí. Začněte tedy novými činy, máte právě dostatek energie, která připomíná ležatou osmičku, tedy nekonečno. Máte intuici na nejvyšším bodu. Držte směr vašeho osudu a snažte se nevybočit. Co to znamená? Konejte podle sebe a neposlouchejte druhé, jen je vyslechněte, ale vše udělejte podle vašeho uvážení.

KOZOROH – ZEMĚ – runa GEBO

Je nutné se naučit využít pomoc ostatních. Právě je na to dobrý čas. Tento měsíc je vyrovnáním starých dluhů, a hlavně přijímání pomocí od ostatních. Snažte se v sobě najít harmonii a nesnažte se urputně něco získat. Například pokud chcete dítě a nemáte partnera, určitě to nepřehánějte a nesnažte se balit, kde koho. Vaše zoufalost Vás v tomto ohledu ovládá. Zastavte se a uklidněte své touhy jinak jich nikdy nedosáhnete. K vyrovnání a uklidnění potřebujete kolem sebe lidi, kteří vás mají upřímně rádi, ale ne takové, co chcete, aby Vás měli rádi. Ve Vaší povaze je určitá agresivita a v tomto měsíci se ji snažte eliminovat. Do teď jste ubližovali slovně lidem, kteří, proti Vám nic nemají. Zkuste se zaměřit a dívat se kolem sebe, co dokážete svou povahou způsobit. Dívejte se také, komu takzvaně sloužíte a myslíte si, že ta osoba Vás má ráda. Pro to, aby Vás druzí měli rádi jim nepotřebujete dělat žádné ústupky a ani jim sloužit. Postavte na první místo sebe.

VODNÁŘ – VZDUCH – runa ANSUZ

Není dobrý měsíc na rozhodování, aniž byste se dobře rozmysleli. Spolupracujte s dalšími lidmi a utvořte si pevný názor. Vše dobře zvažte, než uděláte krok. Runa Ansuz zastupuje výměnu nebo obchod. V tomto měsíci u Vás dochází k sebepoznání a díky tomu dostanete mnoho nápadů. Poznáte mnoho nových lidí, kteří přinesou do života vzpruhu a moudré rady. Tento měsíc meditujte se svou myslí. Nerozhodujte se, aniž byste se před tím dobře rozmysleli. Naslouchejte radám, spolupracujte i s jinými lidmi.  Tento měsíc hodně relaxujte, přemýšlejte o sobě a meditujte.

RYBY – VODA – runa PERTHRO

Tento měsíc květen poslouchejte svůj vnitřní hlas. Ten jediný ví, co je pro Vás to nejlepší, ale dokáže to jen naznačit, vy musíte být hodně vnímaví. Runa přeje síle těžit z vašich tvůrčích nápadů. Květen díky runě Pertho přinese mnoho poznatku a mnoho se naučíte vnímat ve vztazích. Pokud jste nemocní, zdraví se brzy navrátí. Nyní musíte pochopit, že důležitejěí než finanční hojnost je hojnost zdraví.

Vaše Yennefer

Komentáře z facebooku