Otevření nové pobočky podologického institutu Hilarion na Vítězném náměstí v Praze

S radostí oznamujeme, že podologický institut Hilarion rozšiřuje své služby a otvírá novou pobočku na Vítězném náměstí 9 v Praze. Nová lokalita, která se nachází v prvním patře polikliniky, začne poskytovat své služby v začátku září 2024.

Institut Hilarion se již etabloval v oblasti podologické péče díky své stávající pobočce v Karlíně, na adrese Thámova 181/20. Nové prostory na Vítězném náměstí přináší možnost poskytovat kvalitní péči o nohy a chodidla širšímu publiku a reagují na rostoucí poptávku po profesionálních podologických službách v oblasti Prahy.

„Na nové pobočce se zaměříme zejména na pedikúru a podologii. Naši zkušení specialisté se postarají o zdraví vašich nohou a pomohou řešit širokou škálu potíží, ať už se jedná o běžné kosmetické úpravy, nebo odbornou péči o nohy a chodidla. Prioritou našeho týmu je nejen poskytování efektivních léčebných metod, ale také zajištění pohodlného a příjemného prostředí pro všechny naše klienty“., řekla Ing. Petra Kliková majitelka podologického institutu Hilarion.

Otevření nové pobočky je součástí  strategie rozšíření a zlepšení dostupnosti kvalitních služeb pro všechny zájemce. Tým Hilarion je odhodlán nabídnout profesionalitu, odbornost a individuální přístup k potřebám každého klienta.

Zveme všechny naše čtenáře, aby navštívili v novou pobočku na Vítězném náměstí, kde získají nejen odbornou péči, ale také příjemný zážitek z každé návštěvy.

Tým Hilarionu se těší na vaši návštěvu a věří, že nový prostor přispěje k ještě vyšší kvalitě jejich služeb.

Více se dozvíte v nové reportáži níže.

 

Komentáře z facebooku