Pleťová terapie aneb terapie pro zkvalitnění pleti v Podologickém institutu – HILARION

Toto období je pro všechny z nás velmi náročné. Přesto si myslím, že přesně v této době je čas na změnu osobních návyků. Každý den chodíme do práce, pracujeme z domova nebo děláme to co je zrovna potřeba a mnohdy zapomínáme, že bychom se měli věnovat sami sobě.

Ráda bych se Vám představila. Jmenuji se Gabriela Soumarová a pracuji jako pleťová terapeutka v Hilarion – podologický institut. Odjakživa mě naplňuje pocit starat se o druhé a pomáhat jim. V mé práci si držím jedu zásadu, a to je ta, že se nejdříve musím postarat o sebe. Může to možná znít trochu sobecky, ale mám pocit, že teprve pokud je člověk spokojený sám se sebou, může pak opravdu pomáhat druhým. Je to něco, co bych Vám chtěla předat…

Tkví to v drobnostech. Například, když si jdu koupit kávu sebou, vědomě se zastavím a rozhlédnu se kolem, zhluboka se nadechnu a na chvíli zapomenu na to co dneska ještě všechno musím stihnout a udělat. A to samé pro mě symbolizuje péče o pleť. Nemám pocit, že musím být každý den dokonale nalíčená, ale dobrý pocit pro mě znamená to, že je moje kůže zdravá a jasná. Stejně jako moje vize, jaký život chci žít zdravý a jasný…

Pracuji v Hilarionu jako pleťová terapeutka, řeším pokročilé kožní problémy. Sestavuji domácí pleťové plány každému na míru protože si myslím, že zdravou kůži a dobrý pocit si zaslouží každý. Dělám dermokosmetická ošetření. Jednoduše řečeno, efektivně řeším problém pleti, ale také vám zprostředkuji plnou relaxaci za pomoci speciálních technik. Pracuji v souladu se starými moudrostmi čínské medicíny a s nejpokročilejšími moderními technologiemi. Mám pocit, že pokud se spojí vědomosti které jsou po staletí známé a dá se prostor novým pokročilým technologiím, pak se dá dosáhnout opravdových výsledků.

V této době, kdy se nemůžeme setkávat jsem pro Vás vymyslela plán, jak bych Vám mohla být stále k dispozici.

Můžete nám kdykoli zavolat na bezplatnou konzultaci, kde s Vámi proberu zdravé principy, jak se o pleť starat. A mohu Vám sestavit vaši domácí kosmetickou rutinu přímo, Vám na míru. Pracuji se značkami Dermaceuticals a Dermalogica. Pracuji jen s produkty, které vím, že opravdu fungují a dokáží vyřešit i pokročilé kožní problémy nebo účinně vyhladit vrásky.

Ráda vám i poskytnu moje vědomosti o kosmetice, protože mi záleží na tom abyste se vyznali v širokém trhu kosmetiky. Protože i když je kosmetický trh obrovský, naše kůže má svoje přirozené principy, které by se neměli narušovat, ba naopak měli by se podpořit pro správnou a přirozenou funkci. Často se setkávám s tím, že o sebe ženy pečují nesprávným produkty a tím si spíše více škodí. Například v podzimních a zimních časech se musíme především zaměřit na ochranu naší pleťi. Myslím tím náš kožní film, aby byla kůže chráněná a nedošlo tak k trvalému poškození.

Každý jsme ale originál, a proto bych Vás ráda pozvala na bezplatnou patnácti minutovou konzultaci, kde vám mohu dát nějakou radu nebo Vám sestavit domácí plán.

Pečujme nejprve o sebe, abychom tu opravdu mohli být pro druhé!

Budu se těšit Vaše Gabriela

Gabriela Soumarová

Kontakt

CZ +420 732 882 790

EN +420 739 133 247 here we speak english

DE +420 602 343 281 hier wir sprechen deutsch

Adresa

Thámova 181/20, 186 00 Praha – Karlín

(naproti Palácí Karlín, roh ulice Thámova a Křižíkova)

Autor: Gabriela Soumarová

Foto: archiv – HILARION – PODOLOGICKÝ INSTITUT

Komentáře z facebooku