Gratulační koncert Jaroslav Svěcený 60 je znovu přesunut !

Houslový virtuóz Jaroslav Svěcený spolu s promotérem Petrem Salavou byli opět nuceni přesunout „Gratulační koncert Jaroslav Svěcený 60“, ve Smetanově síni Obecního domu v Praze, nejprve z 14.11.2020 na 11.6.2021, ale  z důvodu stále přetrvávající pandemické situace se opět musí posunout na sobotu 6. 11. 2021 .

 

Celý výjimečný program, ve kterém se kromě zástupců klasické hudby představí i Vašo Patejdl a Miroslav Žbirka, zaznamená Česká televize.

Jaroslav Svěcený, ale rozhodně nezahálí, je tomu přesně naopak. Je s podivem co všechno v době covidové zvládne a dělá pro své posluchače a fanoušky. „Pandemickou situaci zvládám jako OSVČ tak, že aktivně streamuji koncerty, koncertní pořady, natáčím nová alba a v neposlední řadě také velmi aktivně funguji jako soudní znalec v oboru smyčcové hudební nástroje. Snažím se také pomáhat kolegům, jsem rovněž patronem čtyř Nadačních fondů. Začínám se angažovat v aktivitách na podporu vrácení hudební kultury do sálů. Ale už opravdu stačí. Mohl bych Vám toho říct spoustu, tak alespoň takto…„,svěřil se nám Jaroslav Svěcený se skromností sobě vlastní.

Foto: archiv Jaroslav Svěcený

 

Komentáře z facebooku