Březinová, Janků, France i Blanarovičová budou za horaly v Českých Alpách v Rakousku

Na podporu české kultury, cestovního ruchu a znovu potkávání se mezi spoluobčany tentokráte nejen Čech, ale i Rakouska se vydávají do Českých Alp v Rakousku čeští herci a zpěváci v rámci V.I.P. press tripu „Jedeme dál“ České Alpy Rakousko 2021. A tak se ve 2. půlce září setkají v rakouském městečku Niedernsill  v hotelu Oberwirt například Heidi Janků, která s sebou přiveze i přítelkyni zpěváka Petra Koláře Lenku Chlupáčovou a svého čtyřnohého psího přítele Edu. Obě dámy přijedou po vlastní ose, neboť Heidi má v pondělí ještě pracovní závazky. Po své trase a svým autem musí vyrazit i další člen výjezdního týmu zpěvačka Zuza Nová, která přijede se svým manželem a zvukařem v jedné osobě Pavlem, který bude zvučit tamní středeční koncert v centru horského města. Zpěvačka Marcela Březinová, která se akce zúčastnila už v loňském roce přijede se svou dcerou Vandou, muzikálová zpěvačka a neskutečně dobrá příležitostná cukrářka Kamila Nývltová nejspíše dorazí se svým přítelem, zatímco Yvetta Blanarovičová navštíví Alpy asi sama, jakož to i herec a moderátor Petr Vojnar, který bude koncert moderovat. Martin France, který akci spolupořádá, dorazí se svým produkčním týmem a budou se snažit ve středu 22. 9. 2021 od 19.00 koncert živě odstreamovat na Facebooku.

Všechny přítomné čeká návštěva nejen horských masivů, ale i historických památek a i nějaký ten wellness. To vše se letos koná pod záštitou ministryně vnitra ČR ing. Kláry Dostálové a velvyslankyně ČR v Rakousku Judr. Ivany Červenkové.

A už teď je jasné, pokud to pandemická situace dovolí, že se v roce 2022 opět bude konat třetí ročník této akce v tzv. Českých Alpách.

Foto: Martin Production

Komentáře z facebooku