Pozvánka do Caorle

Historické městečko Caorle je bývalá rybářská vesnička a nyní velmi oblíbené italské letovisko pro letní dovolenou. Písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, čisté moře, nádherné historické památky, skvělé možnosti nakupování, zábavy a sportu. To vše a ještě mnohem víc nabízí toto italské městečko Caorle. Užijete si pohodovou dovolenou, na niž budete rádi vzpomínat.

Caorle

Caorle, ležící na severním pobřeží Jaderského moře, je velmi oblíbené mezi českými turisty jako ideální místo pro rodiny s malými dětmi, zdravotně postižené i nepříliš zdatné plavce. Pláže jsou vybaveny lehátky, slunečníky a nechybí ani kvalitní zázemí v podobě sprch, převlékacích kabin, toalet, barů s občerstvením a hřišť. Hlavním lákadlem pro všechny děti je skvělý aquapark Aquafollie, který leží jen pár kroků od centra Caorle. K vyžití nabízí obří skluzavky a tobogány, divokou řeku, whirlpool, ale také bazén se skluzavkami i pro ty nejmenší.

Caorle vyniká pečlivě udržovaným historickým centrem, úzkými malebnými středověkými uličkami, kavárnami a stylovými hospůdkami.

Nechybí ani rybářský přístav s dlouholetou tradicí, kde kotví jak bárky místních rybářů, den co den přivážejících místním restauracím čerstvé úlovky, tak i výletní lodě.

Zdroj: Redakce

Komentáře z facebooku