Poezie surrealismu

Divadlo v Horních Počernicích poskytuje výtvarným umělcům krásné prostory pro prezentaci jejich děl. Výtvarné sdružení Řád chaosu jich využije ke své výstavě už podruhé. Blížící se výstava jejíž zahájení bude 24. 5. 2023 od 18 hod. ponese název Poezie surrealismu a členové sdružení tentokrát představí převážně práce dosud publikem nespatřených.

Autor: Jana Tesaříková

Samé novinky vystaví Jana Tesaříková. Olejomalby i obrazy, které sama nazývá „plakátovky“, monotypy, jejichž vytvářením se v poslední době hodně zabývá.

Tvorba monotypů zaujala i Vláďu Kočičku, takže je návštěvníci výstavy uvidí rovněž z jeho provenience. Vedle obrazů budou k vidění i fotografie, protože tomuto výtvarnému oboru Vláďa doslova propadl.

Autor: Vláďa Kočička

Zdena Bočarová nabídne publiku nejen něco pro oko, ale i k počtení – svou sérii obrazů s básněmi. Část už byla na několika výstavách předvedena, část uvidí návštěvníci poprvé.

Autor: Zdena Bočarová

Ač k instalaci výstavy zbývá ještě plno dnů, přípravy na ni i na vernisáž jsou v plném proudu. Členové výtvarného sdružení Řád chaosu doufají, že své publikum nezklamou a přinesou mu opět plno krásných dojmů a zážitků.

Foto: Výtvarné sdružení Řád chaosu

Komentáře z facebooku