Nový song zpěvačky Jiřiny Anny Jandové: Čekáš na svůj den

Novinkový song zpěvačky Jiřiny Anny Jandové „Čekáš na svůj den“ vznikl ve spolupráci Jiřiny Anny Jandové a producenta Jiřího Buriana alias Kapitána Dema.

Foto: archiv Hurikán records

Po úspěšné spolupráci z loňského roku , kdy Jiřina Anna Jandová představila písničku Vitráže, na které spolupracovala s Xindlem X , letos přichází s novinkou Čekáš na svůj den, která vznikla ve spolupráci Jiřiny Anny Jandové a producenta Jiřího Buriana alias Kapitána Dema.

Novinkový videoklip , který se i nadále nese v duchu romantického stylu Jiřiny Anny Jandové , vznikal z různých okamžiků přírodních živlů ,které nás obklopují a o kterých Jiřina zpívá.

„ Je to taková moje zpověď, písničku jsem si vysnila již před pár lety kdy jsem měla složenou hudbu a po těžké operaci ležela ve Vinohradské nemocnici a přemýšlela nad tím, čeho  jsem si dříve při plném nasazení tolik nevšímala. Tím vznikla myšlenka přírodních živlů a situací před kterými je člověk najednou tak trošku sám a bezmocný… Jirka Burian doplnil myšlenku , že všechny cesty stejně vedou domů- čím jsi blíž, tím jsi dál a píseň byla na světě“

Foto: archiv Hurikán records

Novinkový videoklip režíroval a i o kameru a střih se postaral Marián Maček a natáčelo se taktéž na střechách pražských domů.

Zdroj: Hurikán records

Foto: archiv Hurikán records

Komentáře z facebooku