Mnoho podob citlivosti

Mnoho podob citlivosti anebo citlivosti dosti uvidíte na  výstavě, která nyní probíhá 22. 9. – 11. 11. 2023 v HYB4 Galerie, Hybernská 4, Praha, představuje výběr děl, které se odklání od uměleckých trendů s potřebou zaujmout na světovém uměleckém trhu i přesto lokální hranici překročí. Vernisáž této výstavy již proběhla první den výstavy 22. 9. 2023.

Kurátor výstavy je Michal Štochl a Filip Kazda. Na výstavě uvidíte díla od umělců a umělkyň jako jsou Pavel Banka, Radka Bodzewicz, Nikola Čulík, Veronika Čechmánková, Habima Fuchs, Kurt Gebauer, Assaf Hinden , Vojtěch Hrubant , Olga Karlíková, Milan Kunc, Antonie Stano, Matěj Olmer, Vojtěch Pavlíček, Ondřej Petrlík, Petr Pelzmann, Ivan Pinkava, Matěj Pokorný, Ester Parasková, Ivan Pinkava, Vojtěch Pavlíček, Taja Spasskova, Vladimír Skrepl, Mark Ther

Dle názvu Mnoho podob citlivosti výstava pojednává o cíli prozkoumat více podob citlivosti a k tomu využívá klasická media jako prostředek návratu v době velkého vlivu moderních technologii a jazyka současného umění. Více se dozvíte, pokud na místo dorazíte. Vstupné je zdarma.

foto : https://www.kampushybernska.cz/

Komentáře z facebooku