Věštba z run  (18. 10. 2023 – 24. 10. 2023)

18. říjen je 291. den roku podle gregoriánského kalendáře (292. v přestupném roce). Do konce roku zbývá 74 dní.

Tento týden jsem si pro vás připravila věštbu pomocí tří run.     

Jako vzkaz pro vás vypadla z koženého pytlíčku runa na jasanovém dřevě Ansuz. V těchto dnech je nutné komunikovat pro to o čem sníte. Můžete se setkat s někým z cizí země, který vás posune ke štěstí. Nutné je naslouchat a učit se, abyste nabyli moudrosti. Čekejte překvapení v jakékoliv podobě, co vám může změnit život k lepšímu.

Jakou cestou se dát? Tak vypadla runa Perth, jejíž význam je tajemství. Je to mysteriózní runa! Značí odhalení pravdy. Vezměte osud do svých rukou. Nenechte se nikým do něčeho nutit. Rozhodujte se podle sebe, pak je to správná cesta. Tato runa naznačuje, že se může odhalit nějaké tajemství. Pozor však, může být také špatné nejen dobré.

Jak budeme vše tento týden řešit nám prozradila runa Othel. Její význam je majetek. Pokud máte peníze, tak za peníze si můžete koupit mnoho věcí, ale i přesto vás nemusí učinit šťastné. Je nutné se zaměřit na hodnoty v lásce nebo v životním stylu. Othel jednoduše naznačuje, že si máte určit prioritu, na co se chcete zaměřit a proč to chcete.

 Vaše Yennefer…

 

 

Komentáře z facebooku