Věštba z run  (25. 10. 2023 – 31. 10. 2023)

Tentokrát mám připravenu věštbu ze sedmi run.

První runa je, co potřebujeme vědět. Jelikož je to kolektivní otázka, můžeme si ji přeformulovat na to, co nás v těchto dnech čeká. Druhá runa nám řekne, co nás podnítí. Třetí runa nám udá směr. Čtvrtá runa poradí, jaká síla nás povede. Pátá runa, čemu se máme vyhnout a šestá runa, čeho se zbavit.

  1. RUNA – Jera

Její význam je sklizeň. Jak se říká, že můžete sklidit odměnu za určitou námahu. Takže pokud se náležitě připravíte, tak v budoucnu dostanete mnohem více příležitostí a otevřených dveří. Na každé úrodě se však tvrdě pracuje, proto starejte se o své nápady a pěstujte si sebedůvěru, a hlavně opatrujte své schopnosti. Pokud budete vše dodržovat budete ve vašem životě mít mnoho radosti.

  1. RUNA – Mannaz

Sebepřijetí je významem této mocné runy. Naslouchejte, co ostatní říkají, berte rady objektivně, neberte si je však osobně. Zhodnoťte, zda je pro vás rada bezcenná nebo na ní opravdu něco je. Převezměte za svůj život odpovědnost a nesvádějte nic na druhé. Příjměte, kdo opravdu jste a ne tím, na koho si hrajete. Buďte sami sebou a odhoďte masky.

  1. RUNA – Fehu

Tato runa a její význam je vlastnictví. Znamená to tedy velkou prosperitu v osobním majetku. Materiální zabezpečení je super věc, ale nezapomeňte odhodit hamižnost a podělit se o štěstí s ostatními. Fehu vás prosí, abyste se zamysleli nad tím, čeho si skutečně vážíte. Žádá vás o to, zda máte své hodnoty a nebo jste je přijali za někoho jiného.

  1. RUNA – Lagaz

Intuice je hlavním významem Lagazu. Bude se vše obracet ve váš prospěch, pokud budete svou intiuci naslouchat a věřit jí. Je nutné zůstat v kontaktu se svým vnitřním hlasem. Někdo se objeví, kdo tíhne k okultismu a přinese vám zajímavou zprávu.

  1. RUNA – Raidho

Význam runy Raidho je cestě. Naznačuje, že cesta může být jakákoliv a to emocionální, duchovní, psychická nebo klasicky fyzická. Proto se vydejte novým směrem, abyste se více poznali. Prostřednictvím myšlenek a nových míst si rozšíříte svůj obzor. Svou životní cestu je nutné přizpůsobit vlastnímu zájmu a ne podle ostatních, jako oni si myslí, že byste ji měli mít.

  1. RUNA – Elhaz

Sebekontrola vyznačuje název této runy. Říká, že bude šťastné období díky novým vlivům. Znamená, že může nastat nové přátelství nebo milostný vztah nebo zlepšení kariéry. Ač se bude dařit, nebuďte samolibí.

  1. RUNA – Tir

Na závěr byla vytažena Tir, která znamená soutěžení/soutěž.

Jestli chcete zmíněný pokrok například v kariéře, znamená to, že se hnete rychle kupředu. Budete mít velkou motivaci, která přinese úspěch v daném úsilí. Pokud řešíte milostný problém, tak tato runa ho nevyřeší, spíše posílí žhavé city. Tato runa přeje také novým milostným románkům. Je to závan erotična. Pozor na soky!

Vaše Yennefer

 

Komentáře z facebooku