Jak si užít advent v pohodě a klidu a kde relaxovat?

Jak správně a účinně relaxovat a naučit se odpočívat a pečovat o svoji fyzickou i duševní krásu i v dnešní uspěchané době. Zažíváte civilizační stres, máte náběh k obezitě nebo už obézní jste, bolí vás záda, máte potíže se zažíváním, jíte nezdravě a vůbec toho máte nad hlavu? Pak byste asi měli zabrzdit svůj život a udělat s tím něco dřív, než vás zabrzdí někdo natrvalo. Na tyto všechny odpovědi znají ten správný recept Lázně Fénix!

Život bez bolesti, uzdravení, zprůchodnění lymfatického systému, omlazení pleti a hubnutí, to vše jsou Ambulantní lázně v samém centru Prahy, Lázně Fénix kam pravidelně chodí a udržuje se v kondici výtvarnice Alexandra Hejlová. Ta se stala tváří lázní a na základě svých osobních zkušeností může také doporučit!

Lázně Fénix opět připravili pro své klienty zajímavou a lákavou nabídku v době adventu – VÁNOČNÍ POUKAZY na libovolný výběr služeb již od 490,- Kč . A toto je zároveň náš tip na vánoční dárek pro vaše blízké!‘ Stačí si vybrat jednu z variant, zkontaktovat se s Lázněmi Fénix a máte dárek, který potěší každého, protože v Lázních Fénix si přijdou na své opravdu všichni. Lidé pokročilého věku přichází, aby si ulevili od chronických bolestí a zrelaxovali své tělo. Dále pak lidé středního věku, kteří zde řeší problémy spojené s neprůchozí lymfou, nadváhou, potřebují své tělo ozdravit, získat zpět ztracenou energii nebo omladit pleť (nejen dámy!). Výjimkou nejsou ani mladší lidé, kteří tráví hodně času u počítače nebo jiné stagnující polohy a trpí proto bolestmi zad, kloubů i hlavy, žijí ve stresu a potřebují si odpočinout. Každý je vítán, jak zdůrazňuje velmi sympatická dáma, ředitelka lázní, paní Marta Šuba!

Ředitelka lázní Marta Šuba a výtvarnice Alexandra Hejlová

VÁNOČNÍ POUKAZY:

Ambulantní Lázně Fénix
Mezibranská 1367/21, 110 00 Praha 1

pouze pár kroků od metra Muzeum

+420 774 027 580

+420 737 897 345

laznefenix@gmail.com

Po – Pá: 8:00 – 20:00 (poslední klient v 18:00 h)

Foto: Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku