Věštba z run (10. 01. 2024 – 16. 01. 2024)

Runa Algiz je spojená s významem ochrana. Předvídá tedy velkou péči jako se dostává dětem nebo mláďatům. O tak silné ochraně píši. Tato runa je velmi pozitivní. 

V tyto dny je třeba se naučit ovládat své emoce, tak dosáhnete úspěchu. Když budete trpělivě poslouchat své srdce, řekne vám, že si za své problémy zodpovídáte sami, nejde vůbec o okolnosti vnějšího světa. Pokud cítíte v sobě zmatek, není třeba ho zastavovat, protože takový zmatek vede vždy k pokroku. Vedete vlastně bitvu, kterou nemůžete vyhrát. Vítězství po této bitvě je právě to pochopení.

Tento týden se snažte držet stranou, abyste pochopili své reakce na dané situace. Nenechejte se ovládnout emocemi. Zklidněte se, abyste vše pochopili. Nereagujte například na slovní nebo textové útoky hned. Pokud vás někdo slovně napadne a vy se bojíte konfrontace, řekněte, že nemáte nyní energii řešit tento spor a požádejte druhou stranu, zda to je možné odložit a určete si na to konkrétní čas. Se smskou je to jednoduší. Neodpovídejte hned a dejte si na to klidně celý den. Jak budete klidnější, vše uvidíte jinak.

Hodně štěstí v tyto dny přeji vaše Yennefer

Komentáře z facebooku