Jak si užít rodinnou dovolenou v Českém Švýcarsku –Apartmány Chřibská a jak získat slevu na ubytování?

České Švýcarsko je jedním z nejkrásnějších koutů naší země. Ať už máte rádi pěší turistiku, cyklistiku, vodní sporty nebo jen klidné posezení v přírodě, najdete zde něco pro sebe. Kde se však ubytovat, když s sebou chcete vzít i své děti a domácí mazlíčky? Ideální volbou jsou Apartmány Chřibská, které se nacházejí v malebné vesničce na severu Čech. Tady vás čeká útulné ubytování, vstřícný personál a rodinná atmosféra, která vás okouzlí. My jsme si to vyzkoušeli na vlastní kůži a musíme říct, že jsme byli nadšeni. Připadali jsme si, jako bychom přijeli na návštěvu k naší tetě na venkov.

Pokud vás zajímá, jak to v Apartmánech Chřibská vypadá, přečtěte si náš rozhovor s paní Monikou, která se o vás postará se svou dcerou Viktorií.

Pro slevu 10% na ubytování – zadejte při objednávání kód ARTSTAR2024.

Jaké možnosti nabízí vaše Apartmány Chřibská rodinám?
Naše apartmány v Chřibské jsou skvělým výchozím bodem pro objevování krás Českého Švýcarska. Nacházíme se na rozhraní Národního parku České Švýcarsko a Lužických hor, což zajišťuje snadný přístup nejen do Česka, ale také do saského Švýcarska. V okolí jsou atraktivní destinace jako Pravčická brána či malebné soutěsky nebo Most Bastei vzdálené do 30 km od nás.
Co však dělá naše umístění opravdu jedinečným, je jeho klidná poloha na konci obce. Hosté ocení naši prostornou zahradu, kde si každý najde své místo pro relaxaci nebo hru. K dispozici je hostům malý i velký bazén, pingpongový stůl, dětský domek. To vše v blízkosti úchvatné přírody, která poskytuje ideální prostředí k odpočinku. Jsme místem, kde se vyplatí zastavit a načerpat energii.

Naše apartmány jsou ideální pro rodiny, které hledají klid, pohodu a krásnou přírodu. Informace o vybavení apartmánu najdete na našich stránkách
www.apartmanychribska.cz.
Pokud hledáte zajímavosti v blízkém okolí, máme pro vás několik tipů. Na Jedlové hoře můžete vystoupat na rozhlednu s nádherným výhledem do krajiny, nebo se vyřádit v lanovém parku. Pokud máte hlad, můžete navštívit památku starověké kultury Rumburský Stonehenge – Kamennou Hvězdu života, kde je restaurace s výbornou kuchyní. A pokud se chcete osvěžit, můžete si vybrat z několika koupališť v okolí, například v Chřibské nebo v Německu.

Pro slevu 10% na ubytování – zadejte při objednávání kód ARTSTAR2024.

Lze u vás objednat svatby na klíč?
Ano, kromě svateb na klíč je u nás možné pořádat také narozeninové oslavy, teambuildingy a jiné druhy akcí. Stačí se s námi domluvit na termínu a požadavcích.
Jsme schopni vám pomoci, ať už chcete svatbu jako princezna, venkovskou, slovanskou, nebo s jiným tématem. Naší hlavní prioritou je, aby na vaší svatbě byla krásná atmosféra a pohoda. Ne jako ve filmu Slovácko sa nesúdí (haha).

Slyšeli jsme, že u vás probíhají relaxační víkendy se zaměřením na tvorbu a jógu nejen pro ženy. Co byste nám o tom pověděla?

Ano, na našem webu se můžete přihlásit do sekce sdílené cestování, kde nám zanecháte svůj kontakt a my vás budeme informovat o chystaných akcích.
Nabízíme vám možnost sdílet ubytování s dalšími cestujícími za výhodnou cenu, ať už jste single nebo potřebujete odpočinek od rodiny. Můžete u nás dělat, co jen vás napadne – tvořit, cvičit jógu, číst, ležet nebo jen tak být a to je, jak jsem uvedla, v dnešní hyperaktivní době náročná disciplína a my vás to můžeme naučit

Z vašich referencí vyplývá že jste i doporučeným místem pro osobní růst. Probíhají u vás nějaké semináře nebo speciální terapie?
Já osobně se věnuji osobnímu rozvoji téměř 40 let, jsem badatelka a pozorovatelka života a do vínku jsem dostala i dary, jako je třeba naslouchání, směrování a vnímání energetických vláken. Někdo by to nazval terapií, pro mě je to takový intimní pokec s pozitivním výsledkem. V posledních letech samostuduji nauky o lidské typologii. A ráda se o informace podělím, když má o sebepoznání náš klient zájem.
Tak například k nám přijede klient s bolavými zády a odjíždí bez bolesti.
Nebo nedávno k nám přijela mladá rodina. Asi před 9 lety byla u mě na pokecu (terapii) mladá žena, pak se rok s rokem sešel a ona se vrátila s manželem a se třemi dětmi. Takže tedy možná něco při setkání prohodím a v klientovi se něco uvolní, nebo je to tím místem, to musí klienti vyzkoušet sami.

Pro slevu 10% na ubytování – zadejte při objednávání kód ARTSTAR2024

Jaká je celková kapacita?
V naší rozlehlé zahradě máme velkou vilu, kde pronajímáme 4 apartmány s celkovou kapacitou 25 osob, je zde i možnost v rámci hromadných akcích využití prostor v suterénu.
Dále pronajímáme velký Dům s verandou – zde je kapacita max. 18 osob.

Jste v provozu celoročně?
Vzhledem k tomu, že je provozování ubytování náš jediný zdroj příjmu, jsme v provozu celý rok.
Hlavní sezonu vyplní turisti a pro období mimo sezonu právě chystáme různé akce.
Nově zkoušíme i nabídku pobytových balíčků pro mladé rodiny s dětmi, kterým chybí babička. Relaxovat nebo jít na večeři s partnerem bez toho, abyste mohla vypnout, je bez babičky téměř nemožné. A ze zkušenosti maminky dvou dětí vím, jak intimita mladým rodinám chybí. Také často slyším od našich hostů, a teď budu citovat: „Tak nás děti celou cestu na Pravčickou otravovaly – kdy už budeme na zahradě?“, a proto jsme na to zareagovali možností děti u nás na zahradě ponechat a užít si výlet bez nich.
Věřím, že se k nám rodiny budou vracet a jezdit k nám jako na chalupu jen s tím rozdílem, že zahrada bude posekaná a oni budou moci pouze relaxovat. A naši nejmenší hosté s námi porostou a po čase si u nás uspořádají svatbu a nakonec nám přivezou i oni svoje děti. A to už bude dělat babičku Viktorie (smích)

Pro slevu 10% na ubytování – zadejte při objednávání kód ARTSTAR2024

Jak je to u vás se stravováním?
Naši hosté si mohou objednat snídani do postele, nebo pro větší skupiny je možno zajistí snídani formou bufetu.
Také jsme pro větší skupiny, například narozeniny, teambuildingy, sportovní či jiná soustředění, schopni zajistit dovoz obědů i večeří. Každý náš apartmán má svou kuchyň, tak si mohou klienti vařit sami. I když jsou v dostupné vzdálenosti obchody, uvítali jsme možnost závozu potravin např. přes aplikaci Rohlík. Klienty tedy informujeme, že si nákup mohou nechat zaslat přímo k nám a my jim ho převezmeme a uložíme do lednice.

Máte i dárkové poukázky?
Ano, nově je možné si na webu objednat i dárkové poukázky nebo se i domluvit na individuální dárkové poukázce

Apartmány Chřibská najdete na adrese Horní Chřibská 1, 407 44 Děčín.
Kontakt:
Monika Císařová tel. +420 777 770 669 nebo info@apartmany-chribska.cz.
Adresa stránek https://www.apartmany-chribska.cz/

https://www.facebook.com/www.apartmanychribska.cz

Pro slevu 10% na ubytování – zadejte při objednávání kód ARTSTAR2024.

(JT), foto archiv Apartmánů Chřibská, pixabay

Komentáře z facebooku