Petra Kliková: Zakladatelka a vizionářka značky Hilarion – podologický institut

Ing. Petra Kliková je jeden z předních podologů v ČR. Je v oboru pedikúry a manikúry už několik let. K oboru se dostala již během studií na vysoké škole díky své matce. Zakladatelka a majitelka podologického institutu Hilarion.

Ing. Petra Kliková – foto: Jana Tesaříková

Začínala spíše se zaměřením na manikúru a modeláž nehtů, ale vzhledem k tomu, že se ráda kontinuálně vzdělává, našla si časem nové zaměření. Seznámila se s panem Jardou Fešarem a ten ji pro obor podologie nadchnul. Začala navštěvovat všechna dostupná školení a zjistila, že podologie může být neuvěřitelně prospěšná. Vznikl nápad založit Hilarion. Dnes je tu s týmem nadšenců, který vždy najde řešení pro každého. Je si vědoma toho, že nemá patent na rozum. Ale má skvělý okruh specialistů, lékařů, školitelů a mentorů, na které se může vždy obrátit pro radu.  V tom je síla mezioborové spolupráce.

Petra Kliková není jen zakladatelkou a majitelkou Hilarionu, je diplomovaný podolog České podologické společnosti z. s. , členka řídící rady České podologické společnosti z. s., školitelka pedikúry a manikúry již od roku 2008.

Vystudovala obor Economics and Management na ČZU v Praze v anglickém jazyce. Díky vysoké škole měla možnost studovat v Portugalsku a Vietnamu. Přesto se vydala cestou řemesla – Pedikúra a manikúra. Dnes děkuje všem klientům a studentům, které školila, díky kterým mohl vzniknout Hilarion, jak sama Petra Kliková dodává.

Již brzy se můžete těšit na rozhovor s Petrou Klikovou pro náš YouTube kanál – ARTSTAR V.I.P.! https://www.youtube.com/@ArtstarVIP

https://hilarion.cz/

Autor: Petra Kliková – Hilarion

Foto: Petra Kliková archiv, Jana Tesaříková

Komentáře z facebooku