Věštba z run (14. 02. 2024 – 20. 02. 2024)

 Od této středy je nám na blízku runa Pertho. Tato runa je spojena s tajemstvím a plodností. Pokud ji nosíme na srdci, svůj osud si volíme sami. Slibuje nám růst a štěstí. Pokud jste nyní na dně, v této době můžete najít ztracenou cestu nebo uzdravit se. Můžete objevit ztracenou věc, kterou dlouho hledáte.

Je možné, že někdo z vás čtenářů bude obdarován výhrou a nebo dědictvím. Při této runě  se řeší ženské záležitosti a tajemství. Je možné, že některá s vás žen počala, ale ještě to neví. Tato runa právě uzdravuje lůno a přeje k početí.

Pokud budete nosit talisman s runou Pertho bude velkým pomocníkem při věštění, zvýší plodnost nebo ulehčí porod, také zvýší psychickou odolnost vůči stresu. Dejte si však pozor, abyste runu nenosili obráceně, potom osud převezme moc a nepůjde nic vámi ovlivnit. 

Zajímavé je, že tato runa se pojí s drahokamen akvamarínem. Tento kámen je kámen spravedlnosti, uvádí čakry do rovnováhy a má léčivé schopnosti například je dobrý při bronchitidě či zmirňuje alergie, napomáhá k rovnováze hypofýzy a štítné žlázy a další.

Legenda praví, že je to kámen věčného mládí a štěstí. Chrání všechny, co cestují na vodě. Mít runu Pertho na akvamarínu slibuje krásné a šťastné zítřky bez obav.

Vaše Yennefer

Titulní fotografie: Jiří Navrátil

 




 

Komentáře z facebooku