Sarah Jessica Parker se nebojí vrásek!

Hvězda seriálu Sex ve městě, Sarah Jessica Parker, se nebojí stárnutí – vrásek ani šedin, umí stárnout s grácií. Přestože dnes slaví, 25. března, 59. narozeniny, i bez plastik a botoxu vypadá úchvatně.

V 90. letech se začala prosazovat ve filmu. Byla protagonistkou blonďatých dívek, kterým vždy vztah narušily neočekávané události jako například ve filmech Příběh z L.A., Líbánky v Las Vegas, Ed Wood nebo Rhapsodie v Miami. Velmi úspěšnou roli Callie Cain v televizním dramatu podle skutečné události V zájmu dítěte.

Její zatím asi nejznámější role, a  fenomenální úspěch, přišla v kultovním seriálu Sex ve městě, ve kterém ztvárnila spisovatelku žijící na Manhattanu Carrie, která řeší se svými kamarádkami problémy nezadaných třicátnic. Touto rolí se zapsala do paměti žen  také jako módní ikona.

Pokračování seriálu Sex ve městě – And just like that přichází po dvaceti letech s hrdinkami, s kterými jsme se rozloučili těsně před čtyřicítkou. Nová série se k přítelkyním z New Yorku vrací, když je jim přes padesáti let. Podle reakcí na internetu to vypadalo, že na vrásky a šediny někteří fanoušci nebyli připraveni. Komentáře na vzhled hereček byly na sociálních sítích zprvu velice negativní. Fanouškům vadil unavený vzhled hrdinek a známky stárnutí. Hlavní producentka a představitelka slavné Carrie Bradshaw, se ale omlouvat nebute.

Plastického chirurga, podle svých slov, dosud nenavštívila a žádnou operaci nemá v plánu ani v budoucnu. Pravidelně navštěvuje dermatologa a pečuje o sebe. Sarah se nebojí ukázat ani reality bez jakýchkoli příkras. Na neupravených snímcích odhaluje, že i Carrie Bradshaw stárne a k stárnutí zkrátka vrásky, šediny a povadlá pleť patří. Na sociálních sítích sklízí obdiv od žen po padesátce.

Manželé – Matthew Broderick a Sarah Jessica Parker

Zdroj: alamy.com

 

 

Komentáře z facebooku