Velmi rychlý recept pro čtyři hladové krky. Recept je z aktin.cz.
na náplň:
400 g mletého hovězího masa
1 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce kečupu s nižším obsahem cukru
1 lžíce lupinové amino omáčky
5 ml ghee ve spreji
50 g kyselých okurek
30 g cibule
30 g ledového salátu
30 g cherry rajčat
2 plátky sýru
Na omáčku:
3 lžíce majonézy light
3 lžíce kečupu s nižším obsahem cukru
1 lžíce plnotučné hořčice
Na základ:
4 Vilgain celozrnné tortilly
- Nejprve začni s masovou směsí. Rozpal pánev a postříkej ji ghee ve spreji. Přihoď mleté hovězí maso a vařečkou ho rozdrob. K masu následně přidej hořčici, kečup, lupinovou omáčku a zalij trochou horké vody. Restuj, dokud maso nebude hotové.
-
Mezitím si připrav omáčku. Na to ti stačí smíchat light majonézu s kečupem, hořčicí a kapkou láku z kyselých okurek.
-
Dále si ohřej tortillu a teď už stačí jen vše navrstvit.
První přidej masovou směs, na to 2 plátky sýru. Jaký sýr použiješ je na tobě, skvěle se hodí toast cheese, sandwich cheese nebo cheddar.
Na sýr příhoď nakrájený salát, cibuli, nakrájené kyselé okurky i rajčata. Vše pokapej omáčkou, zaroluj a dej na pár minut do horkovzdušné fritézy. Tak zaručíš, že budeš mít tortillu křupavou ze vše stran.
Pokud fritézu nemáš, použij suchou pánev.
Komentáře z facebooku