Nový film režisérky Evy Toulové míří do kin: LÁSKA NA ZAKÁZKU

Už za pár dní vstupuje do kin romantická komedie LÁSKA NA ZAKÁZKU. Romantický film režisérky Evy Toulové v komediálních upoutávkách demonstruje, jak to může vypadat, když otec nepozná vlastní dítě, nebo jak se dá skutečně odnaučit kouřit. Snímek plný známých tváří, vstupuje do kin 6. června 2024.

„Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma!“ varuje nový film režisérky Evy Toulové.  Zatímco většina romantických hrdinů musí ujít strastiplnou cestu, aby se jejich přání splnila, ústřední dvojice nové komedie Láska na zakázku dostane hned na začátku všechno, po čem touží. Jenže záhy se z jejich splněných snů stane skutečná noční můra a jim začne docházet, že opravdové štěstí na ně čeká jinde, než si doteď mysleli.

Po traileru k filmu vypouštějí tvůrci do světa i další krátké ukázky, z nichž některé byly inspirovány skutečnými historkami ze života. „Ta nejšílenější z upoutávek, kdy je dovedena do hypnoterapeutické ordinace živá koza, se vážně stala. Když jsem se to při tvorbě scénáře dozvěděla, řekla jsem si, že to musím dát do filmu! A nakonec z toho vznikla celá hypnoterapeutická linka s vlastním hrdinou v podobě Martina Krause.“ uvedla k ukázkám režisérka Eva Toulová a doplnila: „Nepřestává mě fascinovat a inspirovat, čeho všeho jsou lidé schopní a co je napadne.“

Mimo už zmíněného Martina Krause, se diváci mohou těšit na další známé herecké tváře jako je například Jiří Krampol, Igor Bareš, Valerie Zawadská, Václav Vydra, Uršula Kluková, Eva Hrušková, Jaromír Nosek nebo Václav Upír Krejčí.

AH

Zdroj: Eva Toulová

Komentáře z facebooku