Nový román Markéty Harasimové: Právě vychází Doktorka Viktorie!

DOKTORKA VIKTORIE je psychologický krimithriller z lékařského prostředí spisovatelky Markéty Harasimové, který právě vychází.

Markéta Harasimová začala knihy vydávat už během studií. Dnes se literární tvorbě věnuje na plný úvazek, stala se televizní a divadelní scenáristkou a vystupuje se svým kulturním programem pro děti i dospělé. Spolupracuje s řadou známých osobností a založila vlastní nakladatelství MaHa, kde vychází díla její i jiných českých autorů. Autorčina tvorba je laděna romanticky a detektivně; často jde až na hranici thrilleru. Tíhne k akci, pádným dialogům a emotivním situacím. Z tvorby Markéty Harasimové můžeme jmenovat romány pro ženy Rozcestí, Miriam, Nejkrásnější dar, Osmnáct, nebo erotické krimithrillery Sametová kůže, Mrazivé hry, Purpurové doteky. Dále pak psychologický thriller Vůně noci, Černá vdova či Hedvábná past, případně mysteriózní romány Poháry touhy a Potemnělý ráj. Na kontě má také interaktivní knížku pro děti Z deníku kočičky Ťapičky, k níž právě vzniká pokračování. Doktorka Viktorie je její dvacátou knihou. www.marketaharasimova.cz

Markéta Harasimová

Anotace knihy  DOKTORKA VIKTORIE

Viktorie obětovala soukromý život poslání lékařky, které pro ni znamená víc než rodina. Kvůli práci se dokonce vzdala i vlastního syna a po krachu manželství věnuje čas výhradně kariéře. Když je však za záhadných okolností brutálně zavražděna její kolegyně, otřese se Viktoriin svět v základech. Policie totiž přichází s hypotézou, že pachatel zaměnil oběti a mrtvá měla být právě ona. Motiv? Neznámý. Situaci přiostří bomba instalovaná v autě dalšího lékaře z nemocnice, ve které je Viktorie zaměstnaná. Dvě zdánlivě nesouvisející vraždy způsobí mezi personálem kliniky poplach a mladá lékařka začíná navzdory své tvrdé povaze propadat panice. Tragické události ale nekončí. Umírá další mladá žena a následně se obětí útoku stává také hlavní hrdinka. V přímém ohrožení života Viktorie pochopí, že honba za kariérou a věhlasem ji připravila o to nejcennější – lásku a dítě.  Bohužel jí však zbývají pouhé minuty a ona už své chyby možná nikdy nenapraví.

Vydává Nakladatelství MaHa, Kuberova 1345/1, 693 01 Hustopeče

Objednávejte na:

redakce@nakladatelstvi-maha.cz,  marketa@marketaharasimova.cz

www.nakladatelstvi-maha.cz, www.marketaharasimova.cz

Autor:   zpracovala Alexandra Hejlová

Foto:  archiv Markéta Harasimová

Komentáře z facebooku