Soutěž: Vyhrajte voucher na přístrojovou pedikúru do Hilarionu – dopřejte luxus svým nohám!

Zapomeňte na nespolehlivé pedikérky! Přijďte do HILARIONU – Podologického institutu na Praze 8, v Karlíně, a objevte místo, kde zdraví a krása  vašich nohou dostane nový rozměr. Příjemné a šikovné terapeutky, které se postarají o to, abyste zde zažili nezapomenutelný a osobní zážitek.  

Ing. Petra Kliková je jeden z předních podologů v ČR. Je v oboru pedikúry a manikúry více jak 12  let. K oboru se dostala již během studií na vysoké škole a je zakladatelkou a majitelkou podologického institutu Hilarion.

Individuální přístup k vašim nohám

Každý člověk je jedinečný a zaslouží si péči na míru!

ODBORNÁ PŘÍSTROJOVÁ PEDIKÚRA

Ošetření zahrnuje:

Dezinfekci u vstupu, vlastní sadu ručníků, jednotlivě balené a sterilizované nástroje pro každého klienta, dezinfekci chodidel, vyčištění volného okraje nehtu, zkrácení nehtů, opracování nehtových kůžiček, zahlazení nehtových kůžiček, úpravu povrchu nehtové ploténky, odbroušení otlaků, zahlazení kůže na plosce chodidla, peeling, krátkou masáž chodidla vhodně zvolenou emulzí, mastí, pěnou popř. krémem – dle typu pokožky.

V případě potřeby kdy nehty nejsou v nejlepší kondici aplikují speciální dezinfekční roztok.

Délka trvání: 40 – 60 min dle problematiky chodidla / 1710 Kč

Přístrojová pedikúra patří mezi jednu z nejoblíbenějších a nejdůležitějších služeb podologie. Je velice příjemná, bezpečná a zároveň velice účinná. Je vhodná pro všechny věkové kategorie, pro diabetiky, psoriatiky, děti i dospělé. Perfektně ošetří nehty, kůžičky i plosky chodidel, odstraní otlaky. Pro dlouhodobé udržení výsledků Vám doporučí domácí péči na míru. 

Pro koho je vhodná odborná přístrojová pedikúra?

  1. pro všechny věkové kategorie, pro diabetiky, psoriatiky, děti i dospělé
  2. pouze pro děti
  3. pouze pro dospělé
Odpovědi s Vašim jménem  a e-mailovým kontaktem posílejte na:

redakce@artstarvip.cz

 

VYLOSUJEME 1 VÝHERCE KTErý VYHRAJe voucher NA odbornou PŘÍSTROJOVOU PEDIKÚRU V HODNOTĚ 1.710,- kč, délka trvání 60 minut, s platností do 8. 8. 2024.

Odpovědi posílejte do 3. 3. 2024! 

SOUTĚŽ UKONČENA – VÝHERCE VYLOSOVÁN A KONTAKTOVÁN!

Řídíme se GDPR a s vašimi osobními údaji nakládáme v souladu se zákonem. Kontaktní údaje slouží pouze k doručení případné výhry.

Foto: Hilarion

Komentáře z facebooku